Доставка товарів здійснюється наступними способами:

• - Транспортні компанії ( "Нова пошта", "Автолюкс", "Делівері" та інші)
  • - Служби таксі
  • - Вантажні таксі
  • - Приватні кур'єрські служби
  • - Самовивіз

Зверніть увагу!
    1) У нашому магазині є мінімальна сума замовлення 300грн. Замовлення на суму менше 300грн не обробляються і видаляються.
    2) Замовлення на суму 3500грн і більше, доставляються безкоштовно компанією "Нова пошта", за умови що вага замовлення не перевищує 30кг
    3) Безкоштовна доставка великих оптових замовлень чия вага більше 30 кг, обмовляється індивідуально в кожному конкретному випадку.
    4) Також за замовчуванням як спосіб доставки транспортними компаніями на вибір вказана "Нова пошта", як найбільш затребувана. Якщо ви бажаєте використовувати іншу транспортну компанію вкажіть це в коментарях до замовлення, або по телефону.
    5) Деякі позиції поставляються виключно під замовлення з передоплатою. Мінімальна сума передоплати 10%. Термін поставки реактивів під замовлення від 3 до 60 днів.

Оплата:

•  Готівковка
  •  Платіж з післяплатою
  •  Оплата за реквізитами
  •  Оплата на картку
  •  За допомогою платіжних систем і електронних грошових знаків

Оплата на сайті afd-market.com.ua стягується за товари і послуги, що надаються сайтом. А саме за поставку і відправку хімічних реактивів, розчинників, тари, засобів індивідуального захисту, а так само супутніх товарів (таких як лакмус, фільтрувальна папір та інші). Ви можете оплатити товар будь-яким зручним для вас способом, якщо він передбачений на сайті. Деякі імпортні позиції в першу чергу вважаються в доларах США, тобто перерахунок йде не з гривень на долари, а з доларів на гривні.